четвртак, 28 марта, 2024

20 godina sa vama
Apotekarska ustanova Dr. Max u Zaječaru dežuraće predstojećeg vikenda

Apotekarska ustanova Dr. Max u Zaječaru dežuraće predstojećeg vikenda

Apotekarska ustanova dr Max u Zaječaru kao odgovorna ustanova I u  ovim teškim vremenima stoji uz svoje sugrađane I izlazi im u susret kad god je to moguće. Apoteka koja se nalazi u Nikole Pašića 33 radi svakog radnog dana od 7 – 17h u uslovima vanrednog stanja, a ovog vikenda kada pravoslavni hrišćani proslavljaju Vaskr I kada će na snazi biti najduži policijski čas apoteka dr Max će biti dežurna I radiće od od 8 – 15h. 

“ Apoteka će I u petak 17. Aprila biti otvorena za sugrađane starije od 65 godina od 4h – 7h ujutro”, istakla je Jelena Pacić iz apoteke dr Max.

 Iz apotekarska ustanove dr Max izražavaju zahvalnost svim sugrađanima na strpljenju I poštovanju svih propisanih bezbednosnih mera u sprečavanju širenja korona virusa. Oni podsećaju građane koji nisu u prilici da dođu do apoteke, o svemu se detaljno mogu informisati putem telefona 019 424 042 i 063/111-5260 a kako navode oni su im na raspolaganju svih sedam dana u nedelji.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts