недеља, 5 маја, 2024

20 godina sa vama
U petak, 27. marta, Fondacija Iskorak organizuje Dan solidarnosti u Zaječaru

U petak, 27. marta, Fondacija Iskorak organizuje Dan solidarnosti u Zaječaru

U petak, 27. marta, Fondacija Iskorak organizuje Dan solidarnosti u Zaječaru, pod sloganom „Cimam se za Zaječar“.  Ideja ovog projekta je da zaječarski srednjoškolci/ke tog dana volontiraju u nekom od zaječarskih preduzeća, radnji ili organizacija, koje će potom donirati sredstva u iznosu od najmanje 1.000 dinara po učeniku Fondaciji Iskorak. a sva prikupljena sredstva biće iskorišćena za uređenje Kraljevice.

Organizatori se nadaju da će akcija biti uspešna, obzirom da vlada veliko interesovanje među volonterima srednjoškolcima.

Imajući veliku zainteresovanost i prethodne uspehe u vidu, ideja je Dan solidarnosti postane tradicionalni događaj, koji će ohrabrivati volonterski duh među mladima, kako bi se angažovali u sopstvenoj zajednici i činili dobre stvari za nju i njenu budućnost.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts