недеља, 28 априла, 2024

20 godina sa vama
Održan trening „Uvod u digitalizaciju za mala i srednja preduzeća“

Održan trening „Uvod u digitalizaciju za mala i srednja preduzeća“

U Zaječaru je održan trening „Uvod u digitalizaciju za mala i srednja preduzeća“,ovo je prvi trening na temu digitalizacije a planiran je za 40 malih i srednjih preduzeća sa teritorije Zaječarskog i Borskog okruga.Trening je organizovan u okviru projekta GO DIGITAL! koji finansira Evropska unija u partnerstvu sa Vladom Republike Srbije preko programa EU PRO.

Na treningu je, pored teorijskog dela, koji je obuhvatio pojam i značaj digitalizacije poslovanja, pregled dostupnih i korisnih elektronskih servisa na internetu, platforme za pretragu partnera i izvora finansiranja, posebna pažnja posvećena praktičnom radu. Kroz praktični deo obuke, učesnici sue radili na unapređenju sopstvene vidljivosti na internetu, pozicioniranju na Google Maps i izradi sopstvenog marketing plana iz koga će se, kroz projekat, identifikovane prioritetne aktivnosti i finansirati.

Trenig traje dva dana, u drugom delu je predviđeno da polaznici naprave svoj marketing plan, nakon čega će dobiti direktna znanja iz internet marketinga.

2020. će biti godina digitalizacije, a brojni projekti čija je realizacija već započela  pomoćiće regionu na putu digitalne transformacije. Digitalna transformacija je ono što dolazi nakon digitalizacije, potpuno se razlikuje od kompanije do kompanije, jer iako se koriste iste digitalne tehnologije, suština se tiče transformacije ljudi, promene njihovog načina mišljenja.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts