четвртак, 25 априла, 2024

20 godina sa vama
Veliko interesovanje građana za zaposlenje u kompaniji „Aptiv“ (VIDEO)

Veliko interesovanje građana za zaposlenje u kompaniji „Aptiv“ (VIDEO)

Ljudi svih različitih obrazovnih profila, mlađi i stariji posetili su Dane otvorenih vrata kompanije Aptiv u Zaječaru ne bi li predali svoju radnu biografiju i dobili dodatne informacije o uslovima rada, ali se I zaposlili u budućnosti. Veliki je broj onih koji zaposlenje čekaju više godina.

Veliki broj zainteresovanih građana posetilo je Dane otvorenih vrata kompanije Aptiv u Zaječaru. Ničić je rekao da će oko 700 prvih radnika, nakon obuke, početi da rade u iznajmljenom prostoru fabrike Gorenje dok se ne izgradi postrojenje kompanije Aptiv. On je dodao da su u toku razgovori sa Ministarstvom prosvete i predstavnicima srednjih zaječarskih škola kako bi se u budućnosti, kroz dualno obrazovanje, dobio stručan kadar koji će moći da se zaposli u ovoj fabrici.

Na prezentaciji fabrike moglo se čuti da je „Aptiv“ kompanija koja ima veoma dobre zdravstvene benefite, mogućnost besplatnih medicinskih pregleda, medicinsku negu na licu mesta, sa lekarom u okviru fabrike, tako da zaposleni mogu da izbegnu gužve, zakazivanja i čekanje u redovima domova zdravlja. Takođe, „Aptiv“ organizuje i prevoz za sve zaposlene od mesta stanovanja do radnog mesta, u oba smera i u svim smenama i nudi ishranu za zaposlene u kantini po izuzetno niskim cenama.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts