уторак, 23 априла, 2024

20 godina sa vama
Prezentovan Nacrt Plana detaljne regulacije banjsko – turističkog kompleksa „Nikoličevo“ (VIDEO)

Prezentovan Nacrt Plana detaljne regulacije banjsko – turističkog kompleksa „Nikoličevo“ (VIDEO)

Stanovnici Nikoličeva, ali i ostali zainteresovani građani, na javnoj prezentaciji Nacrta Plana detaljne regulacije banjsko – turističkog kompleksa „Nikoličevo“ mogli su čuti da je ovo prvi korak ka lepšem i uređenijem Nikoličevu i jedna od osnovnih procedura ne bi li potencijalni investitori mogli da dobiju dozvole za gradnju. Prema ovom planu određene su pojedinosti uređenja tog naselja koje uključuju kamp, banjsko turistički kompleks sa individualnim objektima,  prostor za sport i rekreaciju, pešačku stazu kroz šumu, mini hotele, kao i kompleks za prečišćavanje otpadnih voda. Kako pojedini stanovnici Nikoličeva kažu na ovo se dugo čekalo.

Primedbe na Nacrt Plana detaljne regulacije fizička i pravna lica mogu dostaviti u pisanoj formi Odeljenju za urbanizam, građevinske i komunalno-stambene poslove, Gradske uprave Grada Zaječara, Trg oslobođenja br.1 u Zaječaru, u toku trajanja Javnog uvida zaključno sa 25.02.2020. godine.

Materijal se može pogledati svakog radnog dana od 07,30 do 15,30 časova u prostorijama Odeljenja za urbanizam, građevinske i komunalno-stambene poslove, ul. Krfska br.4 u Zaječaru, a obaveštenja se mogu dobiti na istoj adresi 1. sprat, kancelarija br. 2 od 07,30 do 15,30 časova. Nacrt plana je dostupan i u digitalnom obliku na zvaničnoj internet strani Grada Zaječara (www.zajecar.info). Izradu Plana detaljne regulacije banjsko-turističkog kompleksa „Nikoličevo“ finansira se sredstvima Evropse unije preko programa EU PRO, uz učešće grada Zaječara.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts