петак, 29 марта, 2024

20 godina sa vama
U Zaječaru je održana konstitutivna sednica „Unije žena SNS-a“

U Zaječaru je održana konstitutivna sednica „Unije žena SNS-a“

U Zaječaru je u sredu popodne održana konstitutivna sednica „Unije žena SNS-a“ u Zaječaru na kojoj je izabrano najuže rukovodstvo unije neposrednim glasanjem. Sednici su pored ostalih prisustvovali i član predsedništva SNS-a i gradonačelnik Zaječara Boško Ničić, kao i predsednik GO SNS-a Zaječar Milan Stanković.
„U našoj zemlji se već godinama u nazad nameće potreba aktivnog angažovanja žena u politici,  koje su na lokalnom nivou znatno manje zastupljene nego na republičkom“, rekao je na konstitutivnoj sednici „Unije žena SNS-a“ član predsedništva SNS-a i gradonačelnik Zaječara Boško Ničić, naglašavajući da  više žena u političkom životu znači i veći kvalitet odluka koje se donose, jer uključuje obe perspektive.

„Veliko je zadovoljstvo videti vas u ovolikom broju“, rekao je predsednik GO SNS-a Zaječar Milan Stanković obraćajući se skupu. On je naglasio da je gradski odbor SNS-a na poslednjoj sednici doneo odluku da Tatjana Stojanović bude izabrana za predsednicu „Unije žena SNS-a“ u Zaječaru.
„Žene su stubovi naših porodica zato je očekivano da i u politici dobiju svoje zasluženo mesto“, kaže Tatjana Stojanović naglašavajući da  politika pruža velike mogućnosti da se promovišu i sve društvene vrednosti kroz ideje i angažovanje.
Na konstitutivnoj sednici za zamenicu predsednice Unije izabrana je dipl. ekonomista Selena Ničić, dok su za potpredsednice imenovane:

– Mr farmacije Dragana Branković Minčić, direktorka Apotekarske ustanove u Zaječaru,
– Mr poljoprivrede Vesna Stanković, pomoćnik gradonačelnika za poljoprivredu i selo,
– Tanja Ivković, trgovac
– Brana Pitarević, i poljoprivrednica iz Šipikova.

Sekretar Unije žena SNS u Zaječaru biće Lilija Marković.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts