петак, 19 априла, 2024

20 godina sa vama
Tekijanka u utorak 25. februara proslavlja 30. rođendan

Tekijanka u utorak 25. februara proslavlja 30. rođendan

Porodična kompanija Tekijanka u utorak 25. februara proslavlja tri decenije postojanja i rada. Pored tradicionalnog obeležavanja jubileja u Tekiji gde je poslovanje započelo, biće otvoren novi maloprodajni objekat u Zaječaru.

Kompanija Tekijanka će 25. februara proslaviti simbolično svoj 30.rođendan u Tekiji gde je otvorena prva prodavnica pre tri decenije, inače će u narednom periodu velika pažnja biti posvećena kupcima kroz brojne akcije i popuste.

U godini jubilejaTekijanka nastavlja sa širenjem lanca maloprodajnih objekata, tako će u sredu 26. februara biti otvarena još jedna prodavnica u Zaječaru.

Za tri decenije poslovanja ova porodična kompanija pozicionirala se na tržištu ovog dela Srbije kao najpovoljnija porodična trgovina, promovišući pre sve domaće proizvode i brigu o kupcima. Tekijanka danas zapošljava oko 450 radnika sa tendencijom proširenja poslovanja. 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts