петак, 29 марта, 2024

20 godina sa vama
Tekijanka proslavlja 30. rođendan

Tekijanka proslavlja 30. rođendan

U  hramu “Sveti Nikola ” u Tekiji, ribarskom naselju u kojem je pre 30 godina počela  sa radom porodična firma Tekijanka, rezanjem slavskog kolača, počelo je obeležavanje značajnog jubileja ove porodične kompanije.

Snaga i veličina kompanije Tekijanka ogleda se zajedništvu osnivača ovog preduzeća i njihovih zaposlenih. “ Veliko je zadovoljstvo za nas kao poslodavce da danas među zaposlenima i dalje imamo naše prve radnice koje smo zaposlili pre trideset godina,  proslava rođendana naše firme je tim veća“, istakao je vlasnik kompanije Tekijanka Živojin Bolbotinović.

Tekijanka je na svom razvojnom putu uspela da sagradi ozbiljnu trgovinsku kompaniju ali i da vožnost očuvanja porodice i njeno zajedništvo istakne u prvi plan. Pogotovu u današnje vreme kada  je ta osnovna ćelija društva u velikoj krizi, jer samo porodica stvara jako društvo, smatraju Bolbotinovići.

Kompanija Tekijanka pored simboličnog obeležavanja ovog značajnog dana u Tekiji gde je otvorena prva prodavnica pre tri decenije,  u narednom periodu velika pažnja posvećuje i svojim kupcima kroz brojne akcije i popuste.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts