петак, 19 априла, 2024

20 godina sa vama
Usvojen Lokalni akcioni plan opštine Negotin

Usvojen Lokalni akcioni plan opštine Negotin

Na 23. sednici Skupštine opštine Negotin Merlini Selenić, doskorašnjoj zamenici predsednika opštine, potvrđen je mandat odbornika. Takođe je poništena odluka o sprovođenju javnog konkursa za izbor direktora Javnog preduzeća za komunalne delatnosti “Badnjevo” Negotin, te je konkurs opet raspisan, a rok za podnošenje prijava je 30 dana od objavljivanja javnog konkursa u Službenom glasniku. Kao jedna od najvažnijih tema ove sednice istakao se Lokalni akcioni plan zapošljavanja za 2020. godinu za šta je iz budžeta predviđeno 2.000.000 dinara. Budžetom opštine Negotin za program stručne prakse izdvojeno je 800.000 dinara.

Odbornici su na pomenutoj sednici doneli odluku o raspisivanju prvog javnog nadmetanja za otuđenje građevinskog zemljišta u javnoj svojini, a takođe su doneta rešenja o obrazovanju komisije za koordinaciju inspekcijskog nadzora iz izvorne nadležnosti, kao i komisije za sprovođenje postupka javnog nadmetanja za davanje u zakup i korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na teritoriji opštine Negotin.  

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts