петак, 29 марта, 2024

20 godina sa vama
OŠ Vuk Karadžić u Negotinu učestvuje u projektu „Kvalitetno obrazovanje za sve“

OŠ Vuk Karadžić u Negotinu učestvuje u projektu „Kvalitetno obrazovanje za sve“

U Osnovnoj školi Vuk Karadžić u Negotinu neguju i poštuju različitosti, dok se kroz nastavu i vannastavne aktivnosti promoviše demokratska kultura. Cilj projekta “Kvalitetno obrazovanje za sve”, koji će se realizovati u ovoj školi, dodatno će osnažiti učenike tendenciju da razvijaju vrednosti, stavove, veštine i znanja koji su neophodni kako bi aktivno učestvovali u kulturi demokratije i prema drugim kulturama stvorili toleranciju.

Ovaj projekat se zasniva na rezultatima projekta pod nazivom “Podsticanje demokratske kulture u školama” koji je sproveden u periodu od 2017. do 2019.

Projekat “Kvalitetno obrazovanje za sve” trajaće 3 godine i realizuje se u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja kroz aktivnosti koje obuhvataju širu grupu relevantnih učesnika.  

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts