понедељак, 29 априла, 2024

20 godina sa vama
Nebojša Stefanović posetio nove prostorije Vatrogasno spasilačkog bataljona u Zaječaru (VIDEO)

Nebojša Stefanović posetio nove prostorije Vatrogasno spasilačkog bataljona u Zaječaru (VIDEO)

Nove prostorije Vatrogasno spasilačkog bataljona Zaječar, koje se prostiru na oko 3500 metara kvadratnih, svečano su otvorene. Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović  tom prilikom obišao je novi objekat gde je imao priliku da se uveri u opremljenost, ali i spretnost  zaječarskih vatrogasaca. Prema njegovim rečima, sama izgradnja trajala je veoma dugo, ali je kvalitet po standardu koji se primenjuje za vatrogasne i policijske stanice u celoj Srbiji. Ministar Stefanović je skrenuo pažnju da je u poslednjih godinu dana obnovljen vozni park u Zaječaru, ali da će se sa tom praksom nastaviti u svim vatrogasnim jedinicama širom Srbije.

Pripadnici Vatrogasno spasilačkog bataljona Zaječar ovom prilikom izveli su pokaznu vežbu spasavanja povređene osobe u saobraćajnoj nezgodi.

Ministar Stefanović je ovom prilikom zaječarskim vatrogascima poželeo da imaju više treninga i vežbi, a što manje relanih situacija na terenu.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts