субота, 20 априла, 2024

20 godina sa vama
Zaječarsko skijalište spremno dočekuje zimsku sezonu (VIDEO)

Zaječarsko skijalište spremno dočekuje zimsku sezonu (VIDEO)

Ljubitelji snega i skijanja željno iščekuju snežne dane kada će uživati u sportovima na snegu. Kako bi i skijalište u Zaječaru počelo sa radom dnevna temeperatura treba da bude – 6 stepeni, jer u tim vremenskim uslovima mogu da se uključe 4 topa za veštačko osnežavanje kojima raspolaže Javo komunalno preduzeće Timok – održavanje. Kako kaže Vice Lalić v.d. direktora ovog preduzeća skijalište spremno dočekuje zimsku sezonu jer su svi neophodni remonti već obavljeni.

Želja mnogih skijaša je da u bilizini staze postoji kafić u kome bi se okrepili toplim čajem, ali takvih ulaganja još uvek neće biti.

Stručni ljudi Tehničkog fakulteta u Boru još prošle godine izdali su uverenje i potvrdu o bezbednosti skijališta koja se odnosi i na ovu godinu, time je, prema rečima Lalića, ispunjeni tehnički uslovi za početak skijališke sezone. Cena karata se neće menjati u odnosu na prošlu godinu, pa će dnevna karta tokom radnih dana iznositi 250 dinara, a tokom vikenda biće 350.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts