четвртак, 2 маја, 2024

20 godina sa vama
Uspešna turistička sezona u Zaječaru (VIDEO)

Uspešna turistička sezona u Zaječaru (VIDEO)

Tokom 2019. godine u Zaječaru su organizovane brojne manifestacije koje za cilj imaju promociju i očuvanje tradicionalnih rukotvorina i kuhinje, kao jednog segmenta turističke ponude.

12. po redu Sabor kosovskih Srba u Zvezdanu održao se juna ove godine, a Turistička organizacija potrudila se da nagradi majstore najbolje spremljenog pasulja. Zaječarska Gitarijada postala je prepoznatljiva u celoj Srbiji, a i šire.

Po 4. put održani su Dani Gamzigradske Banje, a posetioci su imali priliku da na još jednoj manifestaciji, pored odlične, domaće hrane, uživaju i u kulturno umetničkom programu. Turistička organizacija učestvovala je u realizaciji karavana Izađi mi na teglu, koji je pored promocije najboljeg recepta ovog jesenjeg delikatesa za cilj imao dobru zabavu i edukaciju. Promocija grada Zaječara na mnogim sajmovima bila je jedna od najvažnijih aktivnosti u 2019. godini.

Turistička organizacija grada Zaječara i u 2020. nastaviće sa aktivnostima usmerenih ka promociji turističkih potencijala. Planira se organizacija mnogih festivala i manifestacija.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts