среда, 24 априла, 2024

20 godina sa vama
Predstavom „Osama – kasaba u Njujorku“ završen takmičarski deo 28. Zoranovih dana (VIDEO)

Predstavom „Osama – kasaba u Njujorku“ završen takmičarski deo 28. Zoranovih dana (VIDEO)

U okviru Dana Zorana Radmilovića odigrana predstava „Osama – kasaba u Njujorku“, ovo je ujedno bila i poslednja takmičarska predstava na ovogodišnjem festivalu. Pretposlednje večeri festivala, Zoranov brk poneo je glumac Zvezdara teatra Andrija Kuzmanović.

Zvezdara teatar, kroz predstavu „Osama – kasaba u Njujorku“, priča o generaciji koja je bezbrižno odrastanje u Jugoslaviji zamenila ratom i emigracijom. Ekipa mladih glumaca predvođena Andrijom Кuzmanovićem, na scenu zaječarskog teatra donela je energiju koja se veoma dopala publici. Upravo on je tokom poslednje takmičarske večeri Zoranovih dana poneo Zoranov brk kao. Tom prilikom Andrija je ispričao koliko njemu znači ova nagrada. Andrija se osvrnuo i na svoju ulogu u ovoj predstavi.

Osim Andrije, na sceni su se našli Jovan Jovanović, Iva Ilinčić, Branko Janković, Isidora Simijonović i Amar Ćorovi. Tekst je pisao Vladimir Kecmanović, a predstavu režirao Darko Bajić.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts