субота, 20 априла, 2024

20 godina sa vama
U Zaječaru održano drugo kolo Fudokan lige Srbije (VIDEO)

U Zaječaru održano drugo kolo Fudokan lige Srbije (VIDEO)

Nakon prvog kola Fudokan lige Srbije, koje je održano u Leskovcu, drugo kolo organizovano je u Zaječaru gde su se okupili takmičari iz cele Srbije. Od poletaraca do veterana svima je zajednička ljubav prema karateu i želja za uspehom.

Ovu manifestaciju svečano je otvorio predsednik Sportskog saveza grada Zaječara Dragiša Simonović. Oko 250 takmičara iz cele Srbije pokazali su svoje veštine u fudokan disciplinama.

Finale će se održati u Zrenjaninu i predstavlja testiranje, odnosno kvalifikaciju sportista, trenera i sudija kako bi Fudokan savez napravio što kvalitetniji nacionalni tim za učešće na predstojećem Šampionatu sveta u Štutgartu koji će se održati od 1. do 3. novembra.

Nakon finala u Zrenjaninu objaviće se zvanična rang lista najuspešnijih sportista. Organizatori takmičenja su Fudokan Savez Srbije i Karate klub „Tenshi“ iz Zaječara, uz saradnju Grada Zaječara.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts