четвртак, 25 априла, 2024

20 godina sa vama
Svečano otvaranje Capitol parka Zaječar sledećeg četvrtka, 30. maja

Svečano otvaranje Capitol parka Zaječar sledećeg četvrtka, 30. maja

ZAJEČAR, 22. maja, 2019. – Capitol Park Zaječar, prvi moderan ritejl park u Zaječaru, biće otvoren u četvrtak, 30. maja, svečanim programom koji počinje u 11.00 h, a nastavlja se poslepodnevnom i večernjom zabavom za posetioce.

Na preko 6.500 m2, sa 18 novih zakupaca – poznatih domaćih i svetskih brendova od kojih  većina po prvi put dolaze u Zaječar, ovaj prodajni kompleks je sagrađen na adresi Čupićeva 2, na mestu bivše fabrike “Arsenije Spasić”.

Britanska firma „Poseidon Group “, koja je u Srbiji prisutna od 2004.godine, investirala je u gradnju parka u Zaječaru 10 miliona evra, zajedno sa partnerom, belgijskom kompanijom „Mitiska REIM“. Capitol Park Zaječar je peta po redu investicija Poseidon Grupe u Srbiji, nakon maloprodajnih objekata u Šapcu (otvoren 2014), Somboru i Beogradu (otvoreni 2017.) i Leskovcu 9. maja ove godine i zahvaljujući idealnoj kombinaciji zakupaca brzo će postati novi centar za kupovinu i zabavu za celu porodicu. Brendovi koji će se 30 maja pridružiti ovom prodajnom kompleksu su JYSK, Nefa nameštaj, Top Shop, Extreme Intimo, Opposite, Đak sport, Lilly, LC Waikiki, New Yorker, Deichmann, N Sport, MSG Elektronic, Gigatron, DM, Intersport i Exclusive change, dok će se prodavnica Sinsay i kafić Il Giardino otvoriti tokom narednih meseci.

Program otvaranja u četvrtak 30. maja sastojaće se od celodnevne zabave za posetioce i popusta u prodavnicama. Fokus će biti na koncertima, performansima i brojnim zabavnim sadržajima za sve generacije. Između ostalih, nastupiće grupe Narodnog pozorišta Timočke krajine “Zoran Radmilović” kao i Željko Vasić od 20 h, čime je dobar provod zagarantovan sve do 22 h.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts