субота, 20 априла, 2024

20 godina sa vama
Desimir Stanojević poklonio je damama muzičko poetski program (VIDEO)

Desimir Stanojević poklonio je damama muzičko poetski program (VIDEO)

Glumac Desimir Stanojević sa svojim gostima poklonio je damama muzičko poetski program u kome je puna sala zaječarskog pozorišta uživala. Posetioci su imali priliku da čuju pesme iz njegovih mjuzikala „Violinista na krovu“, „Grk Zorba“ i „Cigani lete u nebo“, ali i starogradske pesme i romanse.

Ovom prilikom Stanojević je prokomentarisao dosadašnja zalaganja na polju ravnopravnosti muškaraca i žena, ali i najavio nove projekte u saradnji sa Narodnim pozorištem Timočke Krajine – Centrom za kulturu „Zoran Radmilović“.

Desimirov poklon damama za 8.mart upotpunili su glumci koji su govorili poeziju: Ivana Nedović iz Narodnog pozorišta iz Niša , Ana Tanasković i Branislav Mijatović iz Narodnog pozorišta Timočke Krajine „Zoran Radmilović“, kao i Kriki i ansambl „Romansa“ iz Zaječara. Ivana je takođe pevala sa Desimirom i govorila replike iz Zone Zamfirove i drugih komada na niškom i lekovačkom dijalektu. Organizator programa je Narodno pozorište Timočke Krajine – Centar za kulturu „Zoran Radmilović“, a pokrovitelj je grad Zaječar.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts