среда, 24 априла, 2024

20 godina sa vama
Zaječar će dobiti zatvoreni bazen! Uskoro rekonstrukcija OŠ Hajduk Veljko (VIDEO)

Zaječar će dobiti zatvoreni bazen! Uskoro rekonstrukcija OŠ Hajduk Veljko (VIDEO)

Osnovna škola Hajduk Veljko u Zaječaru zajedno sa sportskom halom, zatvorenim bazenom, terenima za košarku, odbojku, rukomet i dečijim igralištem činiće jedan kompleks, rekao je na prezentaciji projekta rekonstrukcije ove škole Aleksandar Stojanović, direktor i glavni projektant u kompaniji Kappa projekt. Kako je napomenuo hala će, zbog protivpožarne zaštite, biti fizički odvojena od škole, a u planu je da se uradi ventilirajuća fasada na oba objekta. Školski zatvoreni bazen isprojektovan je kao multifunkcionalan, pa će moći da se koristi za razne manifestacije, ali i potrebe građana.

Prema projektu, instalacije unutar škole biće urađene po najsavremenijim standardima energetske efikasnosti, biće postavljen video-nadzor i automatska detekcija požara.

Ukupna vrednost rekonstrukcije Osnovne škole Hajduk Veljko iznosi 205 miliona dinara bez PDV-a, dok će projekat bazena iznositi oko 240 miliona bez PDV-a. Izgradnja celog kompleksa iznosiće 534 miliona dinara.

Tender za izvođača radova biće raspisan tokom sledeće nedelje i trajaće oko mesec dana. Projekat finansira Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts