петак, 19 априла, 2024

20 godina sa vama
Koliko su značajni preventivni pregledi za zdravlje (VIDEO)

Koliko su značajni preventivni pregledi za zdravlje (VIDEO)

Da se svest o značaju preventivnih pregleda povećava govori i dr specijalista radiologije Stanislav Tadić koji je primetio da sve više ljudi preventivno želi da proveri svoje zdravlje. Pregled traje nekoliko minuta, a rezultati se mogu videti odmah.

Dijagnostički centar specijalizovan za oblast radiologije Medscan – Tadić dijagnostika jedini je u Timočkoj Krajini koji pacijentima pruža usluge skenera, odnosno komjuterizovane tomografije, ultrazvučne dijagnostike i rendgen dijagnostike.

Dr Stanislav Tadić specijalizirao je radiologiju i konstantno se usavršava. Evropski kongres radiologa u Beču, kako kaže, već 20 godina ne propušta jer je to odlična prilika da pored naučenih novih znanja sazna sve o inovacijama i novitetima koje se tiču aparature. Tokom svoje dugogodišnje karijere usavršavao se u celoj bivšoj Jugoslaviji, Francuskoj i Švajcarskoj.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts