петак, 29 марта, 2024

20 godina sa vama
Održana konstitutivna sednica Skupštine opštine Kladovo

Održana konstitutivna sednica Skupštine opštine Kladovo

Prva konstitutivna sednica Skupštine opštine Kladovo na dnevnom redu imala je 7 tački od kojih su usvojene 3 pre prekida sednice zbog tehničkih problema. Odbornici su izabrali verifikacioni odbor i usvojili izveštaj izborne komisije opštine Kladovo.

U skupštini opštine Kladovo, koja broji 28 odbornika izborna lista Aleksandar Vučić Zato što volimo Kladovo osvojila je 18 mandata, 9 mandata dobila je lista Ivica Dačić Socijlistička partija Srbije SPS Jednistvena Srbija Dragan Marković Palma, dok je Milan Krkobabić Partija ujedinjenih penzionera Srbije i Kladovo je Srbija dobila 1 mandat. Odbornicima je potvrđen mandat i oni su položili zakletvu. Iako je predviđeno da se ne ovoj sednici izabere predsednik Skupštine opštine Kladovo, predsednik opštine, izbor zamenika predsednika opštine, članova opštinskog veća i postavljanje sekretara zbog tehničkih problema odloženo je za narednu sednicu.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts