петак, 19 априла, 2024

20 godina sa vama
Članovi AIESEC Italija posetili Zaječar

Članovi AIESEC Italija posetili Zaječar

Sedamnaestoro članova koji vode i koordinišu nacionalnim AIESEC timom u Italiji posetilo je Zaječar. Osim što su vreme provedeno u Timočkoj Krajini iskoristili u planiranju i radu, odavde će poneti i lepe uspomene.

“Nas sedamnaestoro ovde, to je nacionalni tim koji vodi i koordiniše aktivnosti celog AIESEC-a u Italiji, smo ovde da bismo planirali strateški 2019. godinu. Ja sam rođeni Zaječarac, te mi je pre svega bila jako velika čast da dovedem svoj tim u moj grad, da im pokažem mesto odakle sam i da vide koliko je zapravno istočna Srbija lepa. Proveli smo ovde Badnje veče i Božić, pa su imali priliku da se upoznaju sa tradicijama kraja, da vide kako mi to proslavljamo jedan od najvećih hrišćanskih praznika. Putovali smo po regionu, išli do Gamzigradske Banje, Romulijane, Borskog jezera i sa te strane je bilo predivno, dok smo sa druge strane imali jako efikasan i produktivan rad te smo napravili strategiju kako će to zapravo organizacija izgledati naredne godine”, rekao je Dušan Stojković, predsednik AIESEC-a Italija.

Grad Zaječar će uvek pružiti podršku organizacijama koje se bave mladima i njihovim aktivnostima, rekao je Milan Stanković, pomoćnik gradonačelnika.

“Nama je velika čast da ugostimo AIESEC organizaciju. Grad Zaječar će uvek pružiti podršku organizacijama koje se bave mladima i njihovim aktivnostima”, rekao je Milan Stanković, pomoćnik gradonačelnika.

AIESEC je najveća svetska organizacija vođena od strane mladih koja se bavi razmenom studenata u celom svetu. Ona postoji u više od 120 zemalja sveta i organizuje mrežu volonterskih kancelarija na lokalnom nivou koja omogućava mladim ljudima da idu na stručne prakse u inostranstvu.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts