петак, 19 априла, 2024

20 godina sa vama
Novogodišnji turnir u malom fudbalu počeo u Zaječaru

Novogodišnji turnir u malom fudbalu počeo u Zaječaru

Tradicionalni Novogodišnji turnir u malom fudalu okupio je veliki broj ekipa u 6 kategorija: mlađi petlići, petlići, pioniri, kadeti, seniori i veterani. Kako organizatori najavljuju, pred Zaječarci će imati priliku da gledaju kvalitnu igru na Kraljevici.

„Zadovoljni smo brojem prijavljenih takmičarskih ekipa. U svim kategorijama ukupno imamo 53 ekipe u 6 kategorija, dok smo prošle godine imali 60 ekipa u 7 kategorija, tako da smo na istom nivou kao i prethodne godine. Takmičenje će se održavati do 25. decembra kada će se odigrati finalne utakmice kod kadeta, seniora i veterana, a finalne utakmice za mlađe kategorije biće održane 23. decembra“, rekao je Igor Božinović, sekretar Sportskog saveza grada Zaječara.

U kategoriji kadeta prvo mesto biće nagrađeno sumom od 30 000 dinara, drugo mesto 20.000 a treće 10.000, što se tiče seniora pobednici će dobiti nagradu od 350.000 dinara, drugo mesto 200.000, treće 100.000. Za veterane nagrada za prvo mesto je 25.000 dinara, drugo mesto 18.000 dok će treće mesto biti nagrađeno sa 7.000 dinara.

Ovo je treća godina za redom kako je za organizaciju Novogodišnjeg turnira zadužen Sportski savez grada Zaječara, a nagradni fond ove godine dosta je uvećan u odnosu na prethodne.

Prema rečima organizatora, cilj ove sportske manifestacije jeste da se ljudi druže i zabavljaju kroz fudbal. Utakmice se igraju u Sportskoj hali na Kraljevici.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts