петак, 29 марта, 2024

20 godina sa vama
Boljevčani najbolji u Srbiji u nadvlačenju konopca!

Boljevčani najbolji u Srbiji u nadvlačenju konopca!

Boljevačka ekipa u nadvlačenju konopca „Black Joker“ bez poraza i sa četiri pobede osvojila je prvo mesto na Tug of war prvenstvu Srbije. 

Boljevčani su državni prvaci postali u zatvorenom tehnici u kategoriji do 680 kilograma. Trener Dragan Dobranović rekao je da je konkurencija svake godine sve jača, tako da se kvalitet takmičenja poboljšao. 

„Planovi za sledeću godinu su nam da nastavimo takmičenje u italijanskoj ligi u spoljnoj tehnici, kao i odlazak na Međunarodno takmičenje u Francuskoj. Obzirom da nam je sledeća godina jubilarna 10. planiramo da organizujemo Balkansko prvenstvo u tu čast u Boljevcu“, rekao je Dobranović. 

Tug of war „Black Joker“ Boljevac osnovan je 2009. godine a ambicije su da se organizuje takmičenje učenika osnovnih škola sa teritorije te opštine kako bi se što bolje prezentovao i više dece zainteresovalo za ovaj sport.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts