четвртак, 28 марта, 2024

20 godina sa vama
Velike zvezde domaće scene pevaju za Nemanju Jovanovića

Velike zvezde domaće scene pevaju za Nemanju Jovanovića

U četvrtak, 15. novembra u Hali sportova na Kraljevici od 20 sati biće organizovan veliki humanitarni koncert za pomoć četvorogodišnjem Zaječarcu Nemanji Jovanoviću.

Svoj dolazak za sada su potvrdili Željko Vasić, Nataša Bekvalac, Dejan Matić i OK bend,ali ovo nije konačna lista izvođača. Cena ulaznice je 600 dinara ili uplata tog, ili većeg iznosa,  na žiro-račun u Raiffazen banci broj 265-0000005277112-41 sa naznakom: Za pomoć lečenju Nemanje Jovanovića. Ukoliko se odlučite za uplatu na žiro-račun potrebno je samo da ponesete uplatnicu i moći ćete da uživate u koncertu.

Organizatori ovog humanitarnog koncerta su Željko Vasić, Gradska uprava grada Zaječara, JKP „Timok održavanje“, Ustanova pozorište Timočke krajine „Zoran Radmilović“ i brojni sponzori i pokrovitelji.

Nemanja boluje od kifoskolioze, odnosno deformiteta kičmenog stuba koji je ekstremno izražen. Jedini spas mu je operacija koja košta 32000 evra i koja se radi u Srbiji na privatnoj klinici.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts