петак, 29 марта, 2024

20 godina sa vama
U Zaječar pristigla oprema za održavanje puteva

U Zaječar pristigla oprema za održavanje puteva

Nabavljena oprema kojom će se održavati putevi na teritoriji Zaječara, tokom zimskih i letnjih meseci, dosta će olakšati posao radnicima Javno komunalnog preduzeća Timok – održavanje. Gradonačelnik Boško Ničić smatra da pristigla multifunkcionalna mašina nije dovoljna za potrebe održavanja, te će se potruditi da se do proleća kupi još jedna mašina, kako bi priključci bili u potpunosti iskorišćeni.

U pristiglu opremu uloženo je od 320 do 340 hiljada evra. Radi se na raspisivanju tendera za nabavku kamiona koji bi prevozili drvnu masu.

Javno komunalno preduzeće Timok – održavanje trenutno radi na sanaciji i osvetljivanju drvenog mosta, ali i na sređivanju parka preko puta tog mosta. Nabavljene su velike količine ukrasnog drveća koje će biti zasađene, a na gradskom bazenu namešta se balon sala koje će sa radom početi za mesec dana. Najavljeno je i otvaranje novog klizališta koje neće zavisiti od vremenskih uslova nego će korisnici moći ovu uslugu da koriste i kada je temperatura u plusu.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts