петак, 19 априла, 2024

20 godina sa vama
Nadmetali su se ratni i mirnodopski vojni invalidi u pecanju na Timoku

Nadmetali su se ratni i mirnodopski vojni invalidi u pecanju na Timoku

Jedna od prilika da se ratni i mirnodopski invalidi druže jeste pecanje udicom na obali Timoka. Ovaj tradicionalni kup održava se po 7. put.

„Ovo je 7. Tradicionalni kup pecanja ribe udicom na plovak za ratne i mirnodopske vojne invalide. Imamo ekipe iz Bora, Petrovca na Mlavi, Pirota, Kraljeva i Zaječara. Spreman je bogat fond nagrada“, rekao je Dragan Mitrović, predsednik Ratnih mirnodopskih vojnih invalida.

Na ekipnom takmičenju treće mesto osvojilo je KSR Poštar iz Bora, drugo mesto Ratni mirnodopski vojni invalidi Zaječar druga ekipa, a pobednici su bili Ratni mirnodopski vojni invalidi Zaječar prva ekipa. U takmičenju po sektorima prvi sektor osvojio je Denić Zoran Subnor Zaječar, drugi sektor Mališa Milosavljević iz ekipe Ratnih mirnodopskih invalida 2 i treći sektor Dragan Mitrović iz ekipe Ratnih mirnodopskih vojnih invalida 1. Nakon takmičenja okupljeni su se družili uz dobru hranu, muziku i šalu. 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts