субота, 20 априла, 2024

20 godina sa vama
Rukometaši za lečenje Krsmančića prikupili blizu 104 000 dinara

Rukometaši za lečenje Krsmančića prikupili blizu 104 000 dinara

Da sport i humanost odlično idu zajedno dokazali su timočki rukometaši na utakmici organizovanoj kako bi se prikupila dodatna sredstva za izlečenje Zlatka Krsmančića. Nerešenim rezultatom 22:22 rukometaši su odigrali za Zlaju.

Povod ovog okupljanja nije sretan. Zlatko Krsmančić bije najbitniju bitku u svom životu, a mi se ovom utakmicom trudimo da skupimo novčana sredstva koja mu nedostaju za lečenje u Turskoj. Ovim putem pozivam sve ljude dobre volje koji mogu da pomognu to i učine”, rekao je Milan Stanković, pomoćnik gradonačelnika za sport. “Zlatko Krsmančić je rodom iz Negotina, a svoju rukometnu karijeru izgradio je u Zaječaru i kao i igrač i kao trener, te i Negotinci žele da organizuju nešto slično ovome kako bismo prikupili sredstva za njegovo lečenje”, dodao je Stanković.

Svako ko želi da pomogne više informacija može naći i na društvenim mrežama.

Na ovoj humanitarnoj utakmici prikupljeno je 103 hiljade dinara koji će biti uplaćeni na Zlatkov tekući račun i prosleđeno klinici u Turskoj gde se Krsmančić trenutno nalazi na lečenju.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts