четвртак, 25 априла, 2024

20 godina sa vama
Počeo je 22. moto skup u Zaječaru! Došli su bajkeri iz cele Srbije, Bugarske, Makedonije, Slovenije…

Počeo je 22. moto skup u Zaječaru! Došli su bajkeri iz cele Srbije, Bugarske, Makedonije, Slovenije…

Tokom prvog dana 22. Moto skupa u Zaječaru pristizali su bajkeri iz svih krajeva Srbije, ali i Bugarske i Rumunije. Njima nije problem da i po kiši krenu na put kako bi posetili ovakve manifestacije, a život na dvotočkašu, je kako kažu, poseban stil života. Dobar provod u Zaječaru mnoge navodi da se svake godine vrate na moto skup koji organizuje Moto klub Triumph.

Bajkeri najčešće dolaze u organizaciji sa svojim klubovima, pa su tako i članovi moto kluba White Angels iz Paraćina posetili Zaječarce. Oni su ovu priliku iskoristili da sve bajkere pozovu na 12. moto skup u Paraćinu koji se održava 3. i  4. avgusta.

Moto klub Triumph već 22. godinu za redom organizovao je moto skup u Zaječaru i zadovoljni su ovogodišnjim odazivom bajkera.

„Svi gosti koji su danas došli prevalili su put duži od 300km. Imamo goste iz Makedonije, Bugarske, Slovenije, ali i iz raznih krajeva Srbije, sve su to ozbiljni, stari prijatelji kojima kišovito vreme ne predstavlja nikakav problem. Za početak smo zadovoljni, u moto kampu ima preko 150 ljudi, a očekujemo da će se taj broj povećati“ rekao je Slaviša Milenović, predsednik Moto kluba „Triumph“.

Za drugi dan moto skupa organizovane su igre u kampu, akrobacije, defile kroz grad, ali i koncerti rok bendova uz go-go igračice. Poslednjeg dana ove manifestacije bajkeri će se, uz doručak, oprostiti do sledećeg viđenja.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts