петак, 19 априла, 2024

20 godina sa vama
Igre bez granica i ove godine osvajaju Evropu, u Knjaževcu po prvi put

Igre bez granica i ove godine osvajaju Evropu, u Knjaževcu po prvi put

City Games karavan uskoro kreće na svoju turneju a u naš grad stiže 16. jula. Nesvakidašnje igre, mnogo adrenalina, timski rad i nezaboravno druženje očekuju svakog ko se bude tog dana našao na bazenu “Banjica” od 19:30. Zabava i sport neće izostati ni ovog leta a deveta sezona City Games-a sa sobom donosi i nova uzbudjenja.
Ove godine smo malo promenili pravila. Grad koji bude najbolji u Srbiji kvalifikuje se za evropsko City Games finale koje će 2020. godine biti održano u Luksemburgu. Tamo će ukrstiti snage sa najboljim evropskim gradovima što će biti pravi spektakl koji na ovim prostorima još nije viđen, kaže nam autor i direktor projekta Miroslav Krzyk. 

13 zanimljivih disciplina u vodi i pored bazena spojiće ljude i gradove a sve kroz zabavu i sport!
City Games karavan krenuo je iz Hrvatske a u Srbiju stiže već 4. Jula kada će prvi gradovi odmeriti snage na bazenu u Vrbasu. Nakon toga 6. jula družićemo se u Subotici, 8. jula u Inđiji. U Somboru će 10. jula na polufinalnoj večeri snage ukrstiti pobednici iz prethodnih gradova.
Nakon toga kvalifikacije se nastavljaju 12. jula u Valjevu, 14. jula u Loznici, 16. jula u Knjaževcu i 18. jula u Vranju. Na bazenima u Čačku nas očekuje drugo polufinale a 22. jula na
Zlatiboru, najbolji gradovi će se boriti za titulu prvaka koji će predstavljati Srbiju na evropskom finalu 2020. godine u Luksemburgu.
Ono što je najbitnije jeste da takmičari ne moraju biti profesionalni sportisti. Bitno je imati timski duh i želju za dobrom zabavom koja je ovde zagarantovana. Tim se sastoji od 6 članova
od kojih dvoje moraju biti ženskog pola, zato ne gubite vreme, okupite ekipu i prijavite se što pre za ovo nesvakidašnje takmičenje na kome je učešće potpuno besplatno.
Pozvao bih sve koji prošle godine nisu uspeli da obezbede svoje mesto na City Games-u da se obavezno prijave ove godine. Prijave su već otvorene tako da nemojte ponovo
zakasniti. Možda ste baš vi ti koji će Srbiji doneti veliku pobedu, kaže Krzyk.

 Prijave se obavljaju preko službene web stranicewww.city-games.com a pozvani su svi sportisti,
rekreativci i ljubitelji sporta da se prijave, dobro zabave i donesu veliku pobedu svom gradu a potom i svojoj zemlji.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts