петак, 29 марта, 2024

20 godina sa vama
Dan otvorenih vrata u Zaječaru

Dan otvorenih vrata u Zaječaru

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije organizovalo je Dan otvorenih vrata u Zaječaru. Ova akcija namenjena je pre svega zainteresovanim mladim ljudima koji su se prijavili na konkurs objavljen 20. juna 2018. godine, kao i svima onima koji to možda tek žele, kako bi se se informisali o policijskoj profesiji.

Ministarstvo unutrašnjih poslova, u saradnji sa područnim policijskim upravama i uz podršku misije OEBS-a u Srbiji organizovalo je  Dan otvorenih vrata tokom kojeg su održane aktivnosti koje su  informisale građane i potencijalne kandidate u vezi sa upisom u Centar za osnovnu policijsku obuku. Tokom Dana otvorenih vrata svi kandidati koji su se prijavili na konkurs ili koji to planiraju mogli su da saznaju sve informacije u vezi sa konkursom za osnovnu policijsku obuku počev od opštih uslova koji su neophodni za kandidate kao i kako izgleda postupak izbora kandidata i sam kvalifikacioni ispit.

Pored Zaječara Dan otvorenih vrata je organizovan i u Kladovu i Negotinu.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts