четвртак, 28 марта, 2024

20 godina sa vama
Noć knjige u Zaječaru protekla zadovoljavajuće

Noć knjige u Zaječaru protekla zadovoljavajuće

Petnaesta Noć knjige u Zaječaru, prema rečima Irene Jović Stanojević iz knjižare Kaligraf, protekla je zadovoljavajuće.  Iako su naručene veće količine najtraženijih knjiga, mnoge su se veoma brzo prodale. Tokom ove manifestacije kupcima je bio odobren popust od 25 odsto na kupovinu jedne knjige, 30 odsto za 2 knjige, 35 za 3 knjige, a za kupovinu 4 i više naslova iz Laguninog izdavaštva cena je bila umanjena za 40 odsto.

„Ovo je manifestacija koja je dobila regionalni karakter. 55 objekata u Srbiji je učestvovalo u Noći knjiga, čak i u nekim gradovima u Bosni, Republici Srpskoj i Crnoj Gori. Zato je od veliko značaja. Imam utisak da se svake godine sve više širi, da je sve više knjižara koje u toj akciji učestvuju, ali je i sve više onih koji su o tome obavešteni, pa svake godine imamo nove kupce“, rekla je Irena Jović Stanojević iz knjižare „Kaligraf“.

Ove godine Noć knjige bila je organizovana u 26 gradova, a tokom ove manifestacije velike su gužve. To može posvedočiti da ljudi i dalje vole da čitaju knjige.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts