петак, 29 марта, 2024

20 godina sa vama
Zaječar: U salonu gradske uprave u Zaječaru organizovan prijem za direktora Italijanskog instituta za kulturu Davidea Skalmanija

Zaječar: U salonu gradske uprave u Zaječaru organizovan prijem za direktora Italijanskog instituta za kulturu Davidea Skalmanija

Direktor Italijanskog instituta za kulturu Davide Skalmani boravio je u Zaječaru povodom promocije italijanske kulture zaječarcima, za uvaženog gosta je u salonu gradske uprave organizovan prijem.

“ Zaječar ima puno toga da ponudi iz oblasti kulture, zato verujem da će saradnja između Zaječara i instituta uskoro biti uspostavljena“, rekao je Skalmani. Ovom prilikom je rečeno da će se u buduće raditi na organizaciji zajedničkih događaja kako bi se saradnja podigla na određeni nivo.

Kako se čulo na ovom skupu uskoro bi trebalo da bude potpisan i memorandum o saradnji između grada Zaječara i  Italijanskog instituta za kulturu. Razni kulturni programi koje organizuju brojni instituti pri ambasadama u Beograda, mogli bi se u najskorije vreme preseliti i u Zaječar.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts