петак, 29 марта, 2024

20 godina sa vama
Zaječar: Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić sastao se sa predstavnicima bavarskog Crvenog krsta

Zaječar: Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić sastao se sa predstavnicima bavarskog Crvenog krsta

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić sastao se sa predstavnicima bavarskog Crvenog krsta koji već nekoliko dana borave u Zaječaru. Organizacija Crvenog krsta iz ove nemačke pokrajine obezbedila je donaciju za korisnike Crvenog krsta u Zaječaru i za Zdravstveni centar u ovom gradu.

Organizacija Crvenog krsta iz Bavarske donirala je medicinsku opremu i materijal ZC Zaječar kao i garderobu ovdašnjem Crvenom krstu. Vrednost ove donacije je blizu 40 hiljada evra, i predstavlja veliku pomoć onima kojima je namenjena. Tim povodom je u gradskoj upravi u Zaječaru organizovan sastanak gradonačelnika Zaječara Boško Ničić i predstavnika bavarskog Crvenog krsta.

“ Zadovoljsvo mi je sresti se predstavnicima  Crvenog krsta iz Regensburga, kako bih lično mogao da izrazim svoju zahvalnost i upoznati ih sa onim šta su naša interesovanja kada je u pitanju buduća sardnja sa Bavarskom“, istakao je ovom prilikom Boško Nišić gradonačelnik Zaječara.

Pored humanitarne pomoći koja će i dalje stizati u Zaječar, očekivanja su da će  se saradnja proširiti i u ostalim sferama, na polju kulture i privrede, zaključeno je na ovom skupu.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

 

Related posts