петак, 19 априла, 2024

20 godina sa vama
U Zaječaru je održana 52. sednica gradskog veća

U Zaječaru je održana 52. sednica gradskog veća

U Zaječaru je održana 52. sednica gradskog veća, predloženi dnevni red prvobitno je imao 13 tačaka, međutim  četiri tačke su povučene na samom početku sednice, te su većnici razmatrali preostalih devet, među kojima i nacrt odluke o završnom računu budžeta grada Zaječara za prošlu godinu.

Zaječar je tokom 2017. godine ostvario ukupne prihode i primanja kao i preneta sredstva u iznosu od 1.751.000.000, odnosno 74,03 posto budžeta, rekla je obrazlažući ovu tačku Valentina Đuričić načelnica odeljenja za finansije i budžet.

Većnici su na ovoj sednici razmatrali i nacrt Odluke o pristupanju izradi Plana detaljne regulacije postrojenja za preradu otpadnih voda iz proizvodnog pogona pivare u Zaječaru, kao i odluka  o pristupanju izradi lokalnog antikorupcijskog plana grada Zaječara. Većnici su doneli odluku o imenovanju komisije za razmatranje predloga projekata i utvrđivanje predloga raspodele sredstava po javnom pozivu za sufinansiranje projekata u oblasti javnog informisanja na teritoriji grada Zaječara za ovu godinu.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts