петак, 26 априла, 2024

20 godina sa vama
Ustanovljen finansijski plan i program 52. Gitarijade u Zaječaru

Ustanovljen finansijski plan i program 52. Gitarijade u Zaječaru

Na današnjem zasedanju Organizacionog odbora 52. Gitarijade potvrđeno je da će pomenuta manifestacija u Zaječaru biti ove godine organizovana od 28. do 30. juna na prostoru park-šume Kraljevica, predviđenim i uređenim za ovu namenu.

U okviru same manifestacije biće organizovan i tradicionalni rok kamp kao i predaja ključeva Roko načelniku čije će ime biti obelodanjeno najkasnije do 15. juna.

Na zasedanju je usvojen i okvirni finansijski plan 52.Gitarijade, a grad Zaječar će iz budžeta za ovu namenu izdvojiti 12 miliona dinara, dok ukupan plan prihoda i rashoda iznosi blizu 44 miliona dinara.

Organizacija je poverena ustanovi Narodno pozorište Centar za kulturu Zoran Radmilović u Zaječaru , a prema rečima v.d. direktora Vladimira Đuričića za suorganizatora na javnom konkursu izabrana je ustanova “Gitarijada FEST”, sa kojom je sklopljen ugovor u narednih 5 godina.

Na sednici je istaknuto  da će ovogodišnja 52. Gitarijada po prvi put imati svoj pravilnik o radu, kao i da će do 30 juna biti završen projekat za rok muzej.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts