петак, 10 јула, 2020

20 godina sa vama
U gradskom budžetu u Zaječaru predviđen je jedan posto sredstava za opremanje zaječarske policije

U gradskom budžetu u Zaječaru predviđen je jedan posto sredstava za opremanje zaječarske policije

U Gradskoj upravi u Zaječaru organizovan je prijem za predstavnike Nezavisnog sindikata policije Koordinacionog centra Zaječar. Tema sastanka bila je zajedničko iznalaženje modusa u pogledu tehničkog opremanja pripadnika PU Zaječar i adaptacije određenih prostorija u sedištu Policijske uprave u Zaječaru i stanici Granične policije Zaječar.

U gradskom budžetu u Zaječaru predviđen je jedan posto sredstava za potrebe tehničkog opremanja pripadnika PU Zaječar i adaptacije određenih prostorija u sedištu Policijske uprave u Zaječaru i stanici Granične policije Zaječar. Kako je rečeno na sastanku koji je održan u Zaječaru na kome su prisustvovali predstavnici Nezavisnog sindikata policije Koordinacionog centra Zaječar i predstavnici lokalne samouprave, u narednom periodu biće omogućena nabavka mobilnog narko testera.

Povod ovog sastanka je obeležavanje slave srpske policije Svete Trojice.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts