четвртак, 25 априла, 2024

20 godina sa vama
Zaječarski rukometaši slavili protiv rukometaša iz Jagodine

Zaječarski rukometaši slavili protiv rukometaša iz Jagodine

U okviru 9. kola druge rukometne lige Istok za muškarce, u subotu, 14. aprila, u Sportskoj hali u Zaječaru, odigrana je utakmica između zaječarskih rukometaša i rukometaša Rukometnog kluba Jagodina. Domaćini su u ovom meču slavili proiv gostiju rezultatom 32 : 22

Rukometaši Jagodinskog kluba su pokazali znatno slabiju igru od očekivane, prema rečima njihovog trenera Nenada Miloševića, osim činjenice da je protivnik bio daleko bolji, i prednost domaćeg terena je zaječarcima išla na ruku.“ To naravno nije opravdanje za izuzetno lošu partiju koju smo pokazali, ali o tome ćemo u narednom periodu diskutovati“, rekao je Milošević.

Zaječarski rukometaši su u ovom meču slavili protiv kolega iz Jagodine rezultatom 32 : 22 Jugoslav Petrović trener zaječarskih rukometaša smatra da je moglo i bolje da se odigra, i na tome će se raditi ubuduće.

Bila je ovo utakmica u okviru 9. kola druge rukometne lige Istok za muškarce, zaječarci su nakon ovog susreta učvrstili lidersko mesto na tabeli sa 8 pobeda.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

 

Related posts