субота, 20 априла, 2024

20 godina sa vama
U Zaječaru organizovana generalna proba povodom Dana Vojske Srbije

U Zaječaru organizovana generalna proba povodom Dana Vojske Srbije

U ponedeljak, 23. aprila na Popovoj plaži u Zaječaru pripadnici komande za razvoj garnizona Zaječar prirediće svečanost povodom obeležavanja Dana vojske Srbije.

Prema rečima komandanta garnizona potpukovnika Vladice Vučkovića program će biti organizovan u dva dela , a svečanost na Popovoj plaži počeće tačno u 11 časova.

Novi Sad, Pančevo, Niš ,Kraljevo, Kruševac ali i Zaječar gradovi su u kojima će u ponedeljak, 23. aprila svečanom smotrom biti obeležen dan Vojske Srbije.

 Tim povodom je na posebno uređenom prostoru na Popovoj plaži održana generalna proba a  komandant garnizona Zaječar potpukovnik Vladica Vučković najavio je da će pomenuta svečanost povodom dana Vojske biti organizovana u dva dela.

Kako je predviđeno programom u ponedeljak, 23. aprila od 9 sati delegacije komanda garnizona Zaječar, predstavnici grada, boračkih organizacija i članovi porodice poginulih pripadnika vojske najpre će položiti vence na spomenik palim borcima Timočke Krajine u centru grada, dok će sama svečanost na popovoj plaži početi od 11 sati.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts