четвртак, 2 маја, 2024

20 godina sa vama
Održana sednica Skupštine Fudbalskog saveza grada Zaječara

Održana sednica Skupštine Fudbalskog saveza grada Zaječara

U petak, 20. aprila u bivšoj zgradi komiteta održana je redovna sednica skupštine Fudbalskog saveza grada Zaječara.  

Izbor 3 člana radnog predsedništva, isto toliko članova Verifikacione komisije, ali I verifikacija novih delegata bile su samo neke od tačaka dnevnog reda redovne sednice Skupštine Fudbalskog saveza grada Zaječara.

Predsednik pomenutog saveza Milorad Vučković istakao je da je prioritet gradskog Fudbalskog saveza normalno funkcionisanje klubova na teritoriji grada , njihovo finansiranj, ali  i takmičenje u ligama koje su za njih predviđene.

Članovi odbora na pomenutom zasedanju usvojili su Izveštaj predsednika saveza za 2017. Godinu, kao i izveštaj komesara za takmičenje mlađe fudbalske  lige Zaječar Boljevac.

Usvojen je i  završni račun za proteklu I  finansijski plan za tekuću, 2018. godinu.

S obzirom na uvođenje privremenih mera u sudijskoj organizaciji , predsednik Fudbalskog saveza grada Zaječara najavio  je zakazivanje izbora za pomenutu organizaciju u roku od mesec do dva dana.

 Vučković se nada da će uz saradnju svih relevantnih institucija,  sudijska organizacija uspeti da izađe iz krize i pronaći pravo rešenje koje će biti u interesu sporta i interesu fudbala.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts