четвртак, 25 априла, 2024

20 godina sa vama
Tokom redovnih poseta, ministar Mladen Šarčević posetio i Knjaževačke škole

Tokom redovnih poseta, ministar Mladen Šarčević posetio i Knjaževačke škole

Tokom svojih redovnih poseta, Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević, obišao je i dve škole u opštini Knjaževac. Nakon održanog sastanka sa direktorima škola i predstavnicima lokalne samouprave ,ujedno i  izrazivši zadovoljstvo uočenim , on je  ukazao na važnost osnivanja opštinskog saveta roditelja kao i  jačanja uloge aktiva direktora. Šarčević napominje da mreža škola ne odgovara sadašnjim potrebama, mnoga rešenja su loša i skupa, i dodaje da će se pri izradi nove mreže obrazovnih ustanova voditi računa o ljudskim i materijalnim resursima.

Milan Djokić je ovom prilikom naglasio da se knjaževačka Gimnazija sa tradicijom i kako kaže izuzetnim rezultatima učenika i nastavničkiog kadra, našla na spisku projekata koji će u potpunosti finansijski biti realizovanii od strane kancelarije za javna ulaganja, upravo zahvaljujući Ministarstvu prosvete, što je veoma važno i za čitavu opštinu.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts