субота, 20 априла, 2024

20 godina sa vama
Bor: Uhapšeno 106 osoba zbog sumnje da su počinile krivična dela teške krađe, krađe i razbojništvo

Bor: Uhapšeno 106 osoba zbog sumnje da su počinile krivična dela teške krađe, krađe i razbojništvo

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, uhapsili su u više odvojenih akcija u prethodnih nekoliko dana 106 osoba zbog postojanja osnova sumnje da su počinile krivična dela teške krađe, krađe i razbojništvo.

Akcije, usmerene na suzbijanje imovinskih delikata realizovane su na teritoriji policijskih uprava Beograd, Valjevo, Bor, Vranje, Zaječar, Zrenjanin, Jagodina, Kragujevac, Kraljevo, Kruševac, Leskovac, Novi Pazar, Novi Sad, Požarevac, Prijepolje, Smederevo, Sremska Mitrovica i Čačak

Uhapšeni su osumnjičeni da su u prethodnom periodu izvršili više od 200 teških krađa, krađa i razbojništava. Takođe, podnete su i krivične prijave u redovnom postupku protiv još 37 osoba.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv pedesetsedmogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo krađa u pokušaju i krađa.

Osumnjičenog je policija uhapsila dok je podesnim alatom sa krova jednog preduzeća skidao dve okapnice.

Takođe, osumnjičeni se tereti i da je ušao kroz ranije napravljen otvor na krovu jednog preduzeća i iz njega ukrao 10 metara bakarnih oluka i pet bakarnih držača za oluke, vrednosti oko 25.000 dinara.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv tridesettrogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo krađa u pokušaju.

Osumnjičeni je uhapšen dok je pokušao da iz RTB Bora ukrade bakarnu žicu.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts