петак, 26 априла, 2024

20 godina sa vama
Zaječar: Boško Ničić gradonačelnik Zaječara novi je član predsedništva SNS

Zaječar: Boško Ničić gradonačelnik Zaječara novi je član predsedništva SNS

Boško Ničić novi je član predsedništva Srpske napredne stranke i koordinator za Istočnu Srbiju, dok će Milan Stanković, pomoćnik gradonačelnika Zaječara preuzeti funkciju poverenika Srpske napredne stranke. Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić (Pokret za Krajinu), sa svojim saradnicima sastao se danas u Beogradu sa predsednikom Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darkom Glišićem i potpredsednicima Glavnog odbora SNS, u sedištu Srpske napredne stranke.

“ Priključenje Boška Ničića SNS-u je realizacija onoga na čemu se radilo u prethodnom periodu, što je rezultiralo i današnjim sastankom.SNS misli na sve građane naše zemlje, bilo da oni žive u Beogradu, Boru ili Zaječaru“, rečeno je na pres konferenciji nakon održanog sastanka.

Boško Ničić lider pokreta „Za Krajinu“ istakao je zadovoljstvo što zajedno sa svojim saradnicima dojučerašnje političke protivnike, danas može nazvati saradnicima. “ Verujem da možemo pomoći u realizaciji brojnih projekata, obzirom da nas iskustvo koje imamo obavezuje na to, pošto se mi već duže vreme zalažemo za drugačije uređenje Srbije“, rekao je Ničić novinarima.

Related posts