четвртак, 28 марта, 2024

20 godina sa vama
Opštini Žagubica pripalo priznanje za najboljeg domaćina Srbije

Opštini Žagubica pripalo priznanje za najboljeg domaćina Srbije

U svečanoj sali Matice Srpske u Novom Sadu, Književne institucije Srpskog naroda, upriličen je svečani prijem slavodobitnikaakcije „Put ka vrhu“- biramo najbolje.

Akcija se sprovodi već sedamnaest godina unazad, a priznanje – „Povelja Kapetan Miša Anastasijević“, dobijaju najbolji privrednici, učesnici društvenog i javnog života Republike Srbije.Tokom pomenute akcije, susreti najistaknutijih privrednika prethodili su u svim većim gradovima i opštinama gde se nalaze sedišta Regionalnih privrednih komora, te je uručivanje priznanja bilo upriličeno i u opštini Žagubica, kojoj je pripala nagrada za najbolju lokalnu samoupravu. Nagrada je dodeljena na regionalnom nivou.U Novom Sadu opština Žagubica dobila je priznanje i na republičkom nivou i to za najboljeg domaćina u Srbiji.

Pored istaknutih privrednika, slavodobitnika povelje Miše Anastasijevića, skupu je prisustvovala i predsednik SO Žagubica Olivera Pauljeskić, a statuu sa likom kapetana Miše Anastasijevića i diplomu za lokalnu samoupravu – najboljeg domaćina Srbije, primio je zamenik predsednika opštine Žagubica Predrag Ivković.

 

Izvor : zagubica.org.rs

Related posts