четвртак, 25 априла, 2024

20 godina sa vama
Znanja iz Barselone primenjuju u OŠ Ljubica Radosavljević Nada (VIDEO)

Znanja iz Barselone primenjuju u OŠ Ljubica Radosavljević Nada (VIDEO)

Stvaranje pozitivnog okruženja u nastavi, kako motivisati učenike za postizanje boljih rezultata i na koji način ih pripremiti za dalje izazove neke su od tema koje su jedna učiteljica i nastavnica Osnovne škole Ljubica Radosavljević Nada u Zaječaru obrađivale na jednonedeljnoj obuci u Barseloni.

Učiteljica Viktorija Varat Radosavljević i nastavnica engleskog Slobodanka Stanković Petković u okviru Erasmus plus programa prisustvovale su obuci namenjenoj profesorima u Barseloni. To je prvi od 3 segmenta koje obuhvata projekat.

Nakon prezentacije onog što su u Barseloni naučile na nastavničkom veću, one će i članove saveta roditelja školskog odbora, dok je tokom januara planirana radionica za sve nastavnike Osnovne škole Ljubica Radosavljević Nada kako bi se bolje upoznali sa detaljima ove obuke koje i sami mogu primeniti na svojim časovima.

Viktorija i Slobodanka su iskoristile posetu da obiđu muzeje i ostale znamenitosti Barselone, ali kako kažu trudile su se da sve što tamo vide zabeleže ne bi li drugi nastavnici mogli njihova saznanja ili fotografije da koriste u svom radu.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts