субота, 20 априла, 2024

20 godina sa vama
U kabinetu predsednika opštine Kladovo organizovan je prijem za najmlađe Kladovljane

U kabinetu predsednika opštine Kladovo organizovan je prijem za najmlađe Kladovljane

U kabinetu  predsednika opštine Kladovo povodom  obeležavanja dečije nedelje organizovan je prijem za najmlađe Kladovljane. U sredu 9. oktobra prijem je organizovan za decu iz predškolske ustanove „Neven“, dok će se dan kasnije sa predstavnicima lokalne samouprave družiti i učenici iz seoskih škola (Korbovo, Brza Palanka, Podvrška,Tekija) kao i učenici iz O.Š. „Vuk Karadžić“ sa izdvojenim odeljenjima (Kostol, Mala Vrbica, Velika Vrbica, Davidovac, Novi Sip, Milutinovac).

Prijem mališana u kabinetu predsednuka opštine Kladovo deo je tradicije u okviru obeležavanja dečije nedelje. Mališani su i ove godine imali priliku da se druže sa predsednikom i njegovim saradnicima, ali i da  nešto više saznaju o predsednikovim obavezama. Bila je ovo prilika da se u opštinskoj upravi čuje i glas najmlaših Kladovljana. “ Danas je kancelarija predsednika opštine blistala i bio je ovo jedan od najlepših dana u godini, kada smo svi mi iz opštinske uprave mogli da ugostimo i družima se sa našim najmlađim sugrađanima“, istakao je ovom prilikom predsednik opštine Kladovo Saša Nikolić.

Nakon prijema za predškolce, u četvrtak 10. oktobra predviđen je prijem i za sve školarce iz opštine, kako iz gradske, tako i iz seoskih škola. Nakon druženja sa predstavnicima lokalne samouprave, deca će kako tradicija u Kladovu nalaže zasaditi i drvo generacije.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts