четвртак, 25 априла, 2024

20 godina sa vama
Kupci zadovoljni cenama na zaječarskoj pijaci (VIDEO)

Kupci zadovoljni cenama na zaječarskoj pijaci (VIDEO)

Sezona pravljenja zimnice još uvek traje. Iako su mnogi završili pripreme ajvara i dalje ima onih koji kupuju papriku ne bi li napravili još po neku teglu više. Cena paprike zavisi od kvaliteta i kreće se od 50 do 100 dinara. Prodavci kažu da sezona karfiola prolazi, te mu se i cena dosta snizila. Sada se može naći za 80 dinara. Ono što sledi jeste kiseljenje kupusa, ali još uvek nema mnogo zainteresovanih kupaca. Cena je oko 40 dinara po kilogramu.

Cene su se zadržale na nivou prošlogodišnjih, a mnogima je to veoma pristupačno. Krastavčići za zimnicu na zaječarskoj pijaci mogu se naći po ceni od 70 do 150, šargarepa za 60, cvekla za 50 dinara. Najviše se kupuje krompir koji košta od 30 do 50 dinara i paradajz čija cena varira od 50 do 80 dinara. Plavi paradajz se više ne kupuje kao u prethodnom periodu te mu je cena snižena na 80 dinara. Crni luk je 50, prazi luk 100, a beli luk 400 dinara. Kilogram ljutih papričica košta 200 dinara.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts