21 januara, 2020

Završen 2. Festival vlaške lepote Balkana u Velikoj Jasikovi

Završen 2. Festival vlaške lepote Balkana u Velikoj Jasikovi

Sinoć je u Velikoj Jasikovi završen Festival vlaške lepote Balkana. Žiri, koji su sačinjavali: Elena Petrović, pomoćnica gradonačelnika, Dragana Gogić, predstavnica Turističke organizacije, i Dragan Manzalović, predsednik Mesne zajednice Velika Jasikova, imao je pred sobom zadatak da izabere najlepšu od dvanaest Vlajni. Najlepšoj devojci, Jovani Marković iz Karbulova, letovanje u Grčkoj za dve osobe uručila je predsednica žirija Elena. Prva pratilja, Anđela Radukanović iz Kobišnice, moći će da jedan vikend provede u Sokobanji, a druga pratilja, Tijana Blagojević iz Gamzigrada, u Banji Ždrelo.

Nakon Izbora za najlepšu Vlajnu Balkana, mnogobrojna publika uživala je u koncertu poznate estradne umetnice Katarine Živković.

Organizatori ove manifestacije su Narodno pozorište Timočke Krajine – Centar za kulturu „Zoran Radmilović“ i Mesna zajednica Velika Jasikova, a pokrovitelj Grad Zaječar.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

About The Author

Related posts