уторак, 23 априла, 2024

20 godina sa vama
OŠ „Desanka Maksimović“ domaćin učenicima iz Italije (VIDEO)

OŠ „Desanka Maksimović“ domaćin učenicima iz Italije (VIDEO)

Devetnaestoro učenika iz Italije sa svojim nastavnicima i direktorkom boraviće nedelju dana u Zaječaru, kada će imati priliku da osim kulturnih i istorijskih znamenitosti prisustvuju nastavi u Osnovnoj školi Desanka Maksimović.

Filip Kiricesku je kroz ovu razmenu posetio Italiju, te nam je rekao šta mu se tamo dopalo.Iskustva koja đaci prikupe na ovakvim razmenama mogu im veoma značiti u daljem školovanju, ali i životu.

Kako je Nebojša Milijić, direktor škole Desanka Maksimović rekao ovakve razmene su veoma značajne za učenike jer se na taj način upoznaju ne samo sa kulturom, nego i sa obrazovnim sistemom kako u Italiji, tako i u Srbiji.

Gostima iz Italije dobordošlicu u Zaječar poželeo je i načelnik Zaječarskog upravnog okruga uz preporuke šta sve mogu videti u Timočkoj Krajini. 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts