среда, 24 априла, 2024

20 godina sa vama
Novi projekti zaječarske biblioteke (VIDEO)

Novi projekti zaječarske biblioteke (VIDEO)

Da bi posetioci biblioteke u Zaječaru u potpunosti uživali u uslugama koje im ova ustanova nudi kroz projekat Ministarstva kulture i informisanje renoviraće se dvorište biblioteke koje je poslednji put sređivano 1975, odnosno 1978.  godine. Od tada ono je nekoliko puta prekopavano, postavljena je instalacija, koja je kasnije i zamenjena, te je betonska konstrukcija dosta uništena. Ovim projektom ispucali beton zameniće nove ploče, ali će se srediti i toaleti.

Vrednost drugog projekta je 590 hiljada dinara, a on bi poboljšao rad ogranaka biblioteke. Biblioteka je kroz još jedan projekat konkurisala za otkup knjiga. Kako direktor kaže, uskoro se očekuju rezultati još jednog projekta kojim bi se u dvorištu biblioteke postavio besplatan wi-fi internet koji bi korisnici mogli da upotrebljavaju.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts