уторак, 16 априла, 2024

20 godina sa vama
Predsednik Vučić je tokom svoje posete Rogljevu obećao ulaganja do 7 miliona evra i najavio svoj ponovni dolazak

Predsednik Vučić je tokom svoje posete Rogljevu obećao ulaganja do 7 miliona evra i najavio svoj ponovni dolazak

Tokom obilaska Borskog okruga u okviru kampanje “Budućnost Srbije” predsednik Aleksandar Vučić posetio je Rogljevo u kome je razgovarao sa meštanima i vinogradarima, a tom prilikom probao je vina koja se ovde proizvode.

Vučić je u Negotinu najavio radove na poboljšanju infrastrukture, kao i podizanju turističkog potencijala, te da će najkasnije u oktobru doći ponovo u taj grad da, zajedno sa građanima, izvrši inspekciju onog što je učinjeno. Nakon negotinskog kraja predsednik je obišao Kladovu u kome se obratio velikom broju okupljenih građana ispred rekonstruisane zgrade Osnovne škole “Vuk Karadžić”. “Da se nađe jedan značajan investitor koji će zaposliti mlade ljude da ne odlaze odatle u inostranstvo poput čak 7.000 sugrađana koji sada rade van granica Srbije – rekao je Vučić i dodao da pare sada nisu problem, da su milioni evra na raspolaganju i ponovo apelovao i na građane ovog kraja da nam je natalitet najbolnija tema i da nećemo opstati ukoliko nam se ne bude rađalo više dece. Sa svojim saradnicima Vučić je tokom ove posete obišao i grad Bor.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts